Stel uw eigen veiligheidspakket samen!

STEL UW VEILIGHEIDSPAKKET SAMEN DOOR DE ONDERSTAANDE EENHEDEN UIT HET AVAB VEILIGHEIDSPAKKET 1, 2 EN 3 TE SELECTEREN, WELKE VOOR UW BEDRIJF VAN TOEPASSING ZIJN.

Let op; alle onderdelen zijn verplicht voor iedere werkgever! AVAB Veiligheid biedt als eerste in Nederland een compleet veiligheidspakket waarmee uw bedrijf op alle fronten is voorzien op zowel juridisch gebied als op het gebied van praktische veiligheid voor u en uw medewerkers.
AVAB Veiligheidspakket 1


AVAB Veiligheidspakket 2


Wilt u geen omkijken meer naar uw bedrijfsveiligheidsplannen? AVAB actualiseert ieder jaar uw rapporten. Zo voldoet u ieder jaar aan de wetgeving en loopt u geen risico's op aansprakelijkheid na een brand of een andere calamiteit. Selecteer hieronder welke van toepassing zijn voor uw bedrijf.


AVAB Veiligheidspakket 3


U bent niet altijd verplicht een Brand Meld Installatie (BMI), een ontruimingsplan en de ontruimingsplattegronden te hebben. Dit is afhankelijk van uw gebruiksoppervlakte, aantal verdiepingen en verblijfsfunctie.*Documenten graag in .jpg aanleveren en per bestand niet groter dan 450kb