Instructie en presentatie over stress, agressie en geweld

Stress, agressie en geweld komen steeds vaker voor op de werkvloer. Deze bedrijfsstoornissen kunnen om diverse redenen voorkomen, bijvoorbeeld door hoge werkdruk of onveilige gevoelens bij het personeel.
De meest voorkomende vorm is verbale agressie. Dit kan voorkomen tussen een klant en een medewerker of tussen u en een medewerker. Om stress, agressie en geweld te voorkomen, geeft AVAB advies aan uw bedrijf.

De gevolgen van stress, agressie en geweld op de werkvloer zijn vaak groot en heeft meerdere uitingsvormen. Als een medewerker met één van deze fenomenen wordt geconfronteerd, kan dit leiden tot gezondheidsklachten en meer (ziekte)verzuim. De gevolgen gelden dus niet alleen voor uw werknemers, maar zeker ook voor u als werkgever.

Kosten
AVAB’s voorlichtingen over stress, agressie en geweld worden door Alan, de deskundige gegeven. De voorlichtingen van AVAB zijn toepasbaar en zijn bedrijfsafhankelijk qua situatie en mogelijkheden die op dat moment voor uw onderneming van belang is/zijn. Afhankelijk van wat u wilt doen, kan AVAB vrijblijvend een passende offerte voor u maken.